Leerkrachten

Ons Team

Het team stelt zich aan u voor

fons

Meester Fons

directeur

“Mijn naam is meester Fons en ik ben de directeur. OBS De Regenboog is een gezellige, mooie en kleurrijke school met spontane leerkrachten en kinderen.”

sjeel

Juf Sjeel

leerkracht en locatieleider

“Hallo, ik ben juf Sjeel. Ik sta op dinsdag naast juf Manon in groep 7/8 en op woensdag en donderdag voer ik mijn taken uit als locatieleider.”

bas

Meester Bas

leerkracht en IB

“Ik ben meester Bas en ik geef les in groep 3/4. Tevens ben ik ook de Intern Begeleider op school. Door deze functie sta ik op maandag en dinsdag niet voor de klas.”

dsc05657

Juf Manon

leerkracht

“Ik ben juf Manon en dit jaar geef ik de kinderen van groep 7/8 les. Alleen op dinsdag ben ik niet op school.”

dsc05658

Juf Carolijn

leerkracht

“Hoi, ik ben juf Carolijn en ik werk dit schooljaar in groep 5/6 naast meester Michael. Ik ben woensdag, donderdag en vrijdag en op school te vinden.”

elize

Juf Elize

leerkracht

“Ik ben juf Elize en ben nu met verlof.”

saskia

Juf Saskia

leerkracht

“Hoi, ik ben juf Saskia en ik werk in groep 3/4 samen met meester Bas. Op maandag, dinsdag en om de week op woensdag ben ik op school te vinden.”

dsc05660

Meester Michael

leerkracht

“Ik ben meester Michael en werk op maandag en dinsdag naast juf Carolijn in groep 5/6 en op de andere dagen werk ik op een andere school.”

dsc05661

Juf Carolijn

leerkracht

“Hoi, ik ben juf Corinne en ik werk dit schooljaar in groep 1/2. Ik ben de hele week op school te vinden.”

dsc03470

Juf Daniella

Locatieleider van Kibeo

“Ik ben juf Daniella en werkt bij Kibeo. Ik ben locatieleider en wisselend aanwezig.”

dsc03466

Juf Saskia

jerina

Juf Daniella

locatieleider van Kibeo

“Ik ben juf Daniella en ik werk bij Kibeo. Ik ben locatieleider en wisselend aanwezig.”

Juf Jaimy

pedagogisch medewerker van Kibeo

“Hallo, ik ben juf Jaimy. Ik werk bij Kibeo en mij kom je tegen bij de peuterspeelzaal, kinderdagverblijf en BSO. ”

Juf Ilse

pedagogisch medewerker van Kibeo

“Mijn naam is juf Ilse en mij kom je tegen bij het kinderdagverblijf, de peuterspeelzaal en de bso. Momenteel ben ik met verlof.”