Leerkrachten

Ons Team

Het team stelt zich aan u voor

fons

Meester Fons

directeur

“Mijn naam is meester Fons en ik ben de directeur. OBS De Regenboog is een gezellige, mooie en kleurrijke school met spontane leerkrachten en kinderen.”

sjeel

Juf Sjeel

leerkracht en locatieleider

“Hallo, ik ben juf Sjeel. Ik sta op vrijdag naast meester Bram in groep 7/8 en op dinsdag voer ik mijn taken uit als locatieleider.”

bas

Meester Bas

leerkracht en IB

“Ik ben meester Bas en ik geef les in groep 5/6. Tevens ben ik ook de Intern Begeleider op school. Door deze functie sta ik op dinsdag niet voor de klas.”

dsc03469

Meester Bram

leerkracht

“Ik ben meester Bram en dit jaar geef ik de kinderen van groep 7/8 les. Alleen op vrijdag ben ik niet op school, omdat ik dan ouderschapsverlof heb.”

anna

Juf Anna

leerkracht

“Hoi, ik ben juf Anna en ik werk dit schooljaar in groep 1/2 naast juf Saskia. Ik ben donderdag, vrijdag en wisselend op woensdag op school te vinden.”

elize

Juf Elize

leerkracht

“Ik ben juf Elize en dit jaar werk ik in groep 3/4. Van dinsdag tot en met vrijdag ben ik aanwezig.”

saskia

Juf Saskia

leerkracht

“Hoi, ik ben juf Saskia en ik werk in groep 1/2 samen met juf Anna. Op maandag, dinsdag en om de week op woensdag ben ik op school te vinden.”

dsc03470

Juf Daniella

locatieleider van Kibeo

“Ik ben juf Daniella en ik werk bij Kibeo. Ik ben locatieleider en wisselend aanwezig.”

jerina

Juf Jerina

pedagogisch medewerker van Kibeo

“Hallo, ik ben juf Jerina. Ik werk bij Kibeo en mij kom je vooral tegen bij de BSO, maar ook op het kinderdagverblijf en peuterspeelzaal.”

dsc03466

Juf Patty

pedagogisch medewerker van Kibeo

“Mijn naam is juf Patty en mij kom je vooral tegen bij de peuterspeelzaal, maar ook bij het kinderdagverblijf en de bso.”