Leerkrachten

Ons Team

Het team stelt zich aan u voor

fons

Meester Fons

directeur

Mijn naam is Fons Neelen, directeur van deze kleurrijke en gemotiveerde school. Wanneer u een vraag hebt of een rondleiding wilt, neem dan contact met mij op.

sjeel

Juf Sjeel

leerkracht en locatieleider

Ik ben juf Sjeel en werk drie dagen op school, waarvan twee dagen in de klas en een dag als locatieleider.

bas

Meester Bas

leerkracht en IB

Mijn naam is meester Bas. Ik werk fulltime en heb nu groep 7/8. Op dinsdag houd ik mij bezig met de interne begeleiding van de school, dan is juf Sjeel in mijn klas.

Juf Ellen

leerkracht

Hallo, ik ben juf Ellen en dit is mijn eerste jaar op de Regenboog. Ik werk 4 dagen in groep 5/6. Op woensdag is meester Bas in mijn klas.

dsc05658

Juf Carolijn

leerkracht

Ik ben juf Carolijn en werk met veel plezier drie dagen in groep 3/4. De overige twee dagen werkt juf Saskia in deze groep.

elize

Juf Elize

leerkracht

Mijn naam is juf Elize. Dit jaar werk ik twee dagen in groep 1/2 samen met juf Corinne.

saskia

Juf Saskia

leerkracht en onderbouw coördinator

Hallo, ik ben juf Saskia en werk twee dagen in groep 3/4. Daarnaast werk ik om de week een dag als coördinator van de onderbouw.
De andere dagen werkt juf Carolijn in groep 3/4.

dsc05661

Juf Corinne

Leerkracht

Hoi, ik ben juf Corinne en werk in groep 1/2. Op maandag, dinsdag en woensdag ben ik op school te vinden.

Juf Ilse

Juf Vera

Locatieleider van Kibeo

Ik ben locatieleider van Kibeo en ik werk ook met de kinderen op de groep.

dsc03466

Juf Patty